The White Lies of Online Dating

The White Lies of Online Dating

The White Lies of Online Dating

Hot

Wednesday, December 27, 2017

The White Lies of Online Dating

December 27, 2017 0

Radio Publik Nasional dikirimake laporan minggu iki babagan "kekejeman sing ora mungkin" sing bisa kita gunakake nalika tumuju marang dating. Aneh, kita duwe kecenderungan kanggo misrepresent statures kita lan tarif kita. Kita uga duwe kecenderungan ngukur bobot awak. Iku ora ngagetake sing singles online kudu nyelehake sikil sing paling apik lan kasunyatan sing dicokot.

Iku apik banget kudu nampilake dhewe ing cahya sing paling apik. Kabeh iku dianggep, lying ing profil online sampeyan ora sistem sing prayoga. Iku ora cara sing Kristen asli bakal nemokake kanca utawa kanca dheweke ing urip. Ing sawetara cara, kita bisa ndhelikake dhasar standar sing luwih dhuwur tinimbang bagean gedhe saka kanca lan kanca. Iki OK-sampeyan wong Kristen sing dedunung sing nggawe kapercayan sampeyan butuh.

Ana pendekatan kanggo nggedhekake prestasi bisnis njelajah web sampeyan tanpa nguripake kekejeman sing ora biasa sing biasane kelakon. Aja nglebokake sikil paling apik nganggo profil kencan internet sampeyan! Nggawe foto sing nyenengake dhewe. Disisihake kesempatan kanggo nyusun profil sing apik. Mesthekake yen sampeyan bener-bener ngandhut spelling lan basa. Aja seneng lan inventif.

Luwih saka apa wae, sampeyan bisa mbangun kamakmuran kanthi jelajah internet kanthi ngerteni babagan interchanges karo sing cocog. Ing acara sing ngetungake kesempatan kanggo tetep kontak karo sampeyan email, menehi bali email karo siji dhewe banget. Nalika sampeyan miwiti kontak karo wong ing web, nyipta cathetan individu lan elegan sing ana ing individu kasebut. Ora perlu dawa, nanging kudu dadi tartamtu lan fokus. Nalika nyisihake kesempatan kanggo dadi santun lan nyenengake, urip sampeyan sing bisa urip ing internet bakal ningkatake kahanan sing luwih akeh.

Artikel bab NPR babagan kecenderungan internet karo kencan internet yaiku informasi. Nalika sampeyan pisanan nduwe kontak karo piyantun ing web, nggawa profile nganggo glepung uyah. Sadhar yen individu bakal nglebokake bagean dhewe.

Elinga yen otak kita cetha cenderung njaluk dilakoni nalika nganalisa profil online potensial kencan. Ing ngendi wae, profil wong iku katon ora nyata, biasane. Ing tangan liyane, ora ngukum ing banget kasar profil wong sing straightforward lan straightforward. Iki bisa dadi tanggal mangsa sing luar biasa!
Read More